Vineri 27th Octombrie, Crowne Plaza, București

AL 10-lea SIMPOZION SROBMS

DEVINO SPONSOR REZERVĂ UN LOC


Societatea Română de Osteoporoză și Boli Musculo-Scheletice

SROBMS este o organizație națională profesională non-guvernamentală, non-profit, multidisciplinară ce are ca scop furnizarea informatiilor si abilitatilor necesare pentru o practică clinică eficientă în ceea ce privește osteoporoza și alte afecțiuni metabolice ale oaselor. SROBMS oferă un forum pentru comunicare și schimbul de idei actuale referitoare la fiziopatologie, diagnostic, prevenție, tratament și gestionare a osteoporozei, precum și a altor afecțiuni metabolice ale oaselor și ale sistemului musculoscheletal.

OSTEOPOROZA

Osteoporoza este o afecțiune care modifica arhitectura oaselor si le fragilizeaza. Acest lucru crește semnificativ riscul de fractură chiar și în urma unei căzături minore. Boala nu prezintă simptome evidente, astfel încât multe persoane nu își dau seama că au osteoporoză până când suferă o fractură. Fracturile pot avea un impact semnificativ asupra vieții, cauzând durere, dizabilități și pierderea independenței.

VIZIUNEA SROBMS

Viziunea SROBMS constă într-o țară cu un număr redus de fracturi de fragilitate și medici bine pregătiți și empatici, care asigură pacientilor o mobilitate sănătoasă ca parte a îmbătrânirii active. Misiunea societății este de a promova sănătatea oaselor și a sistemului musculoscheletal ca prioritate națională.

25 DE ANI DE ACTIVITATE

SROBMS a fost infiintata în 1998 și de atunci este membru deplin al Fundației Internaționale pentru Osteoporoză (IOF). Societatea actuală este succesoarea primei organizații românești de osteoporoză, numită Clubul Roman de Osteoporoza, înființată în 1993. SROBMS a fost fondată de un mic grup de entuziaști din diferite specialități, condus de Dr. Daniel Grigorie, un reputat endocrinolog român.

CONTRIBUȚII SEMNIFICATIVE

Societatea Română de Osteoporoză și Boli Musculoscheletice (SROBMS) a adus numeroase contribuții semnificative legate de osteoporoza și patologia paratiroidei din România, începând cu momentul fondării sale. Vă invităm să citiți mai multe despre acestea pe pagina dedicată disponibilă aici.

Colaborăm împreună

Aplicațiile pentru a deveni membru sunt deschise. Alăturați-vă astăzi!

Calitatea de membru este destinata clinicienilor și cercetătorilor cu interes în osteoporoză, afecțiuni metabolice osoase și tulburări musculoscheletice: specialiști și rezidenți în endocrinologie, reumatologie, ortopedie, geriatrie, medicină de reabilitare, radiologie și medicină internă.

DEVINO MEMBRU

Considerăm că merită să vă alăturați. Iată de ce.

Scopul principal al asociației este de a crea cadrul organizațional care va permite profesioniștilor din diverse domenii medicale să abordeze global problemele legate de osteoporoză și cele ale afecțiunilor musculoscheletale, începând de la cercetarea fundamentală, prevenție și tratamentul acestor boli, până la o gestionare coerentă la nivel național.
De asemenea, ne propunem să oferim beneficii suplimentare care se încadrează în următoarele patru categorii.

ACESS

Acces la resurse exclusive, inclusiv articole de cercetare, reviste și rapoarte relevante.

REDUCERI

Reduceri la evenimente, inclusiv conferințe, seminarii și diverse ateliere de pregătire.

RELAȚIONARE

Oportunități de conectare cu alți profesioniști din domeniul sănătății.

DEZVOLTARE

Oportunități de dezvoltare profesională.